Юлія Тимошенко: Я хочу, аби жінки були такими сильними, щоб їм вдавалося все

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко закликала жінок ніколи не применшувати свою унікальну силу та не боятися робити помилки.

Про це Голова партії заявила під час дискусії, яка відбулася в рамках Третього Українського Жіночого Конгресу.

Юлія Тимошенко зауважила, що жінка в українському суспільстві, яка паралельно з побудовою кар’єри, народжує дітей, дбає про родину і побут, має усвідомлювати свою унікальну силу.

«Звідки беруться сили? Тільки від розуміння, що позиція правильна, а мета – цінна та варта, щоб за неї стояти. Це надає сил, з якими можна йти вперед і долати будь-які перешкоди… Єдине, що мене заспокоювало у найважчі часи мого життя, – це внутрішнє усвідомлення того, що мої кроки, дії є правильними перед Богом», – зауважила народна депутатка.

Водночас Юлія Тимошенко додала, що у найважчі часи вона вистояла завдяки підтримці людей, родини, колег і завдяки листам, молитвам, які не давали відчути себе самотньою.

«Важливо, щоб у житті ми зі своїми ідеями, своєю життєвою боротьбою не були самотні. Важливо бути у колі людей, які розуміють, люблять, поділять погляди і які ніколи не залишать наодинці з проблемами», – зазначила Юлія Тимошенко.

Голова партії зазначила, що жодні квоти чи закони не допоможуть досягти поставлених цілей, якщо жінка не має внутрішньої сили та віри у свою мету.

«У світі тривалий час існували правила, які дискримінували жінок, зокрема щодо доступу до участі в політичному житті. Прийшов час виправити ці історичні проблеми та не чекати, коли це відбудеться еволюційно. Квоти відновлюють історичну справедливість, тому що у чоловіків була непропорційна перевага в цьому питанні. Квоти абсолютно точно мають бути, однак без сильної жіночої енергії, без віри, без принципів нічого не вдасться », – наголосила Юлія Тимошенко.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Ставка на професіоналів: «Батьківщина» веде в мери Києва Олексія Кучеренка

«Батьківщина» йде на місцеві вибори з гаслом ЄДИНА НАДІЙНА КОМАНДА

Докладніше

Юлія Тимошенко: Об’єднуємося заради відновлення миру в Україні

Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31