Юлія Тимошенко закликала кандидатів у президенти підписати Меморандум про європейську інтеграцію

Юлія Тимошенко закликала всіх кандидатів у президенти та лідерів фракцій підписати Меморандум щодо незмінності європейського та євроатлантичного вибору, протидії російській агресії та відновлення територіальної цілісності України.

Таку пропозицію лідер «Батьківщини» внесла сьогодні на засіданні Погоджувальної ради лідерів парламентських фракцій та комітетів.

«Ми пропонуємо, щоб всі лідери фракцій, всі кандидати у президенти підписали цей Меморандум. Де чітко визначено незмінність курсу на європейську інтеграцію, інтеграцію в НАТО, визначено, що Крим і Донбас – це українські території, які мають бути повернуто. Де чітко визначено, що війна – це війна, а не АТО, чітко визначені інші питання, пов‘язані з національною стратегією України. Я перша його підпишу і звернуся до кожного», – наголосила Юлія Тимошенко.