Юлія Тимошенко закликала Порошенка припинити політичні репресії та не ганьбити Україну

В Адміністрації Президента розуміють, що чесним способом вибори їм ніколи не виграти, і саме тому вдаються до політичних репресій проти своїх опонентів.

Про це Юлія Тимошенко написала на своїй сторінці у Facebook.

За три дні до місцевих виборів, які відбудуться в Україні цієї неділі, лідер «Батьківщини» отримала дуже тривожний сигнал з Черкаської області. Саме тут, до речі, відбудеться переважна більшість виборів в об’єднаних територіальних громадах – обиратимуть депутатів у 27 ОТГ, на 146 дільницях.

Так, у п’ятницю обласний прокурор планує вручити підозри керівнику обласного виборчого штабу «Батьківщини» Юрію Тренкіну, голові обласної «Батьківщини молодої» Євгену Щербині, партійцю Сергію Коломійцю, зазначила політик.

«Підозри вже підготовлені і підписані. За надуманими, юридично нікчемними підставами влада планує позбавити волі керівництво обласної партійної організації. Раніше так само безпідставно ще 4 підозри було вручено голові Черкаської обласної організації, міському голові Черкас Анатолію Бондаренку. За нашої інформацією, підозри також готуються голові міської організації Роману Дісканту та 1-му заступнику голови обласної парторганізації Михайлу Мушієку», – повідомила вона.

Таким чином у Черкаській області вже немає жодного керівника в партійній структурі, який би залишився поза увагою прокуратури, наголосила Юлія Тимошенко.

«Це робиться за прямою вказівкою з Адміністрації Президента. Я знаю, що на 23 грудня влада готує ще одну серію провокацій – по всій країні псевдо-представники «Батьківщини» нібито підкуповуватимуть виборців», – сказала лідер «Батьківщини».

З огляду на такі антидемократичні та підступні дії Юлія Тимошенко звернулася до Петра Порошенка: «Припиніть! Не ганьбіться самі і не ганьбіть країну! Вам залишилось 4 місяці при владі».

Вона порадила главі державі змиритися з програшем і добути свій термін достойно, як належить чоловікові.

«Ви тягнете країну назад, у олігархічне минуле з політичними репресіями, корупцією, кумівством. А Україна потребує руху вперед!» – підсумувала вона.