Юлія Тимошенко: Закон про розпродаж землі проштовхують рейдери та корупціонери, які щедро платять «слугам народу», – тепер це підтвердили й журналісти

У країні склалася дика для цивілізованої держави ситуація: запровадженням «ринку» у нас займаються рейдери та латифундисти. Їхнє завдання – за безцінь скупити наші чорноземи, а що скупити не вдасться – банально відібрати.

Про це заявила Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко у дописі на своїй Facebook-сторінці, коментуючи розслідування журналістів програми «Наші гроші».

«Подивилася розслідування «Наших грошей» про те, як ідеологи «земельної реформи» захопили агрофірму на Київщині, а виведені з підприємства мільйони внесли у касу партії президента. Гадаєте, здивувалася? Анітрохи… Журналісти фактично підтвердили те, про що я говорила від самого початку. Цю авантюру «слуги народу» вигадали з єдиною метою – позбавити людей останнього, землі! І подібних прикладів по країні безліч», – наголосила лідер «Батьківщини».

Юлія Тимошенко нагадала, що про корупцію на найвищому рівні та очевидний конфлікт інтересів голови аграрного комітету Сольського «Батьківщина» заявляла не один раз – відкрито і публічно. В грудні було подано офіційне звернення до НАБУ. Утім, «слуги народу» й далі сліпо виконують завдання президента, протягуючи земельну авантюру.

«Апелювати до президента сьогодні немає сенсу. Він в курсі. Ба більше, саме він є головним покровителем цієї афери. А ще він не здає своїх, які би злочини ті не скоювали. Залишається сподіватися, що належну оцінку викладеним у журналістському розслідуванні фактам дадуть правоохоронці», – зауважила Голова партії.

Юлія Тимошенко переконана, зупинити мегаавантюру Зе-команди сьогодні під силу лише людям. Саме український народ на всеукраїнському референдумі, зазначила політик, зможе вирішити долю землі, яку чинна влада хоче передати за безцінь в руки глобальних спекулянтів.

«Лише референдум допоможе вберегти нашу землю від закордонних пройдисвітів та їхніх тутешніх слуг, які випадково опинилися біля керма країни», – резюмувала Юлія Тимошенко.