Юлія Тимошенко: Замість покращення добробуту українських родин, влада Зеленського збагачує міжнародних спекулянтів

Україною сьогодні керують ставленики глобальних фінансових корпорацій, які діють всупереч очікуванням людей та національним інтересам країни. Щоб врятувати Україну, потрібно негайно змінювати стратегічний курс і змінювати владу.

Про це Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила в ефірі програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV.

«Ми рухаємося до абсолютного впливу зовнішніх фінансових груп на Україну. Через президента, який сьогодні в руках має всю повноту влади, можна проводити все що завгодно, використовуючи недосвідченість, некомпетентність та нездатність захистити країну від таких зовнішніх викликів», – обурилася Юлія Тимошенко.

Голова «Батьківщини» зауважила, що замість обіцяного президентом закону про народовладдя, влада у турборежимі ухвалює закони, які прямо загрожують національним інтересам, – про скасування переліку стратегічних об’єктів, про фактичну приватизацію ГТС, про розпродаж української сільськогосподарської землі, про легалізацію грального бізнесу і продаж наркотиків.

«Ці закони пишуться не в Україні. Наша слабка влада не орієнтується в тому, що робити. Вона поклалася на зовнішнє управління, на красиві нейми, на великі фінансові структури, які працюють разом із грантовими організаціями, які по суті лобіюють їхні інтереси та впливають на наше життя, висмоктуючи з країни залишки наших ресурсів», – наголосила Юлія Тимошенко.

Лідер «Батьківщини» вважає, що Зе-команда, продовжуючи набиратися кредитів під небачені відсотки, вимиває з українського бюджету кошти та вганяє українців у боргове ярмо.

«З травня по грудень 2019-го року в борг знову взяли додатково 218 мільярдів гривень під 15% річних. Немає більше таких країн у світі, де вкладаючи борговий капітал, отримуються такі статки та доходи. Це означає, що нас продовжують вганяти в боргову яму, тому що для них це заробіток мільярдів гривень на нашій з вами біді», – застерегла Юлія Тимошенко.

Юлія Тимошенко переконана, що сьогодні Україні потрібна інша стратегія, спрямована на інтереси людей та розвиток країни, а не на виконання зовнішніх антиукраїнських сценаріїв.

«Глобальні фінансові спекулянти побачили, що ми знаходимося без керма та вітрил, і одразу взяли це під свій «патронат», і тепер вони тягнуть з країни все, що хочуть забрати. Нам потрібно негайно це зупиняти і наводити в країні порядок. Нам потрібна сильна самостійна держава, що працює в інтересах звичайних українців», – наголосила Юлія Тимошенко.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Юлія Тимошенко: Ми покладемо край неоколоніальній політиці, коли країну затягують у борги, ще й змушують утримувати «наглядачів» за свій рахунок

Докладніше

Юлія Тимошенко: До миру потрібно прокладати справжній, реалістичний, справедливий шлях

Докладніше

Юлія Тимошенко ініціює створення спеціальної парламентської місії для досягнення миру

Докладніше
Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31