Юлія Тимошенко: Занижена у 30 разів оцінка ГТС – це «наперстки» перед здачею системи

За найскромнішими підрахунками, вартість побудови української газотранспортної системи становить 300 мільярдів євро. Мінімум!

І це, власне, лише ціна самої системи. Я вже не кажу про те, що ГТС для національної безпеки держави – це як несучі стіни, які не можна рушити, бо «попливе» вся будівля.

ГТС – це ДНК національної економіки.

Тому оцінку «Ernst & Young» нашої ГТС в приблизно 10 мільярдів євро я сприймаю лише як свідоме і небезпечне знецінення стратегічного ресурсу України. Це «демпінгування» України як держави.

Хотілося б подивитися, як «Ernst & Young» побудують аналогічну українській ГТС систему за 10 мільярдів євро… Якщо їм це вдасться, Україна має видати їм приз за кращий фокус. А поки що це – наперстки.

Я вважаю, що публікація заниженої в 30 (!) разів вартості газотранспортної системи – це промивання свідомості українському суспільству перед «чорним», знеціненим продажем ГТС.

Схоже, дехто збирається зробити з України такого собі «чорного донора». Є такі ганебні випадки, коли в країнах третього світу людина продає власну нирку, щоб вступити до інституту чи прогодувати родину.

Спроба здачі української ГТС – це трагічна торгівля життєво необхідними органами нашої держави.

Ми беремо під постійний, неусипний контроль все, що ці торгаші при владі робитимуть з українською ГТС. Крок вправо чи крок вліво будуть сигналом до оголошення державної зради.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Партія «Батьківщина» вимагає звіту уряду про ситуацію у сфері ЖКГ і пропонує свій план наведення ладу в галузі.

Докладніше

Дорогі первомайці!

Докладніше

Партійна конференція: Миколаївська Батьківщина висунула понад 700 кандидатів в депутати різних рівнів

Докладніше
Календар новин
Вересень2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30