Юлія Тимошенко зібрала у Києві понад 10 тисяч людей

Кандидат на пост Президента Юлія Тимошенко у суботу, 9 лютого, провела в столиці масштабну зустріч із киянами. У мітингу на Контрактовій площі взяли участь понад 10 тисяч людей.

Лідер «Батьківщини» назвала 2019-й рік визначальним та закликала українців до єдності заради майбутнього.

«Сьогодні країна в такому стані, що питання стоїть дуже чітко: або ми докорінно змінюємо всі умови нашого життя, всю систему влади, яка прогнила до крайньої межі, або ми наводимо лад у своїй державі, рятуємо країну від війни та бідності, або буде поставлено під дуже велику загрозу існування української нації», – звернулася Юлія Тимошенко до людей.

Голова партії попросила співгромадян згуртуватися заради недопущення фальсифікацій, за допомогою яких Петро Порошенко планує втриматися на посаді.

«Кожен підкуп має стати публічним. Ловіть їх, фотографуйте, пред’являйте. І хай вони знають, що земля горить під ногами. І скажіть людям, що вони не тисячу беруть, а самі у себе, у своїх дітей крадуть майбутнє», – заявила кандидат на пост Президента, запевнивши, що її команда має достаньмо сил, аби захистити вибір кожного українця.

Говорячи про захист держави, Юлія Тимошенко зазначила, що жінка-головнокомандувач буде ефективнішою для країни, аніж чоловік-корупціонер. Щонайменше, вона особисто ніколи би не призначила кума Путіна Віктора Медведчука офіційним переговорником від України.

«Жінка – головнокомандувач не буде брати відкати з торгівлі зброєю за межі України. Не буде постачати на армію з відкатами зі своїх підприємств зброю та техніку, яка непридатна для використання. Жінка-головнокомандувач ніколи не створить такі умови для армії, коли в кінці року 30 тисяч кадрових військових не захотіли пролонгувати контракт і пішли з армії, тому що умови, які створили для наших вояків, неможливі», – запевнила лідер «Батьківщини».

Питання забезпечення переможного миру на умовах України, за словами Юлії Тимошенко, буде пріоритетним завданням нової влади.

Загалом же її команда, що єдина має план докорінних перетворень у всіх без винятку сферах життя – Новий курс України – планує розпочати його втілення вже наступного після перемоги дня.

«Епоха стагнації, руйнації і безладу повинна закінчитись, а розпочатись епоха становлення, процвітання, перемог, миру, економічного зростання і щастя наших людей. І я в це вірю!» – наголосила лідер партії.

Зустріч у Києві відбулася в межах всеукраїнського туру кандидата у Президенти України Юлії Тимошенко. Лідер «Батьківщини» вже побувала на Чернігівщині, Сумщині, Полтавщині, Дніпропетровщині, Черкащині та Київщині.

Наступного тижня Юлія Тимошенко вирушає на Західну Україну.

Фотогалерею можна переглянути за посиланням.