Юлія Тимошенко: Знизити тарифи вдвічі зараз готова лише «Батьківщина»

«Батьківщина» має суттєві розбіжності з партіями «Слуга народу» і «Голос» в тарифному питанні.

Це Юлія Тимошенко визнала вчора в ефірі телеканалу ICTV.

«Ми дійсно маємо різні позиції зі «Слугою народу», які не знижують тарифи, і з «Голосом», який казав, що треба не тарифи знижувати, а підвищувати доходи. Ми ж вважаємо, що треба і доходи підняти, і тарифи знизити негайно», – наголосила лідер «Батьківщини».

Юлія Тимошенко пояснила, що зменшення тарифів для людей – це ключове рішення, яке відновить не лише справедливість для кожної української родини. Полегшення тарифного тягаря дозволить припинити витягування з бюджетів українських родин останніх коштів, за які люди могли купувати товари та послуги вітчизняних виробників і тим самим стимулювати розвиток української економіки.

Голова партії наголосила: її команда вже кілька років діє, прагнучи знизити ціни на газ для населення. І вже дві судові інстанції визнали постанову уряду Порошенка-Гройсмана про подорожчання газу для людей незаконною та необґрунтованою. Це вже дозволяє новому президенту, не чекаючи виборів, накласти вето на рішення уряду і знизити тарифи.

Як глава держави цього не зробить, це може зробити новий уряд вже після виборів, переконана Юлія Тимошенко. І чим більше людей проголосує за «Батьківщину», тим більше в неї буде можливостей переконати інших і ухвалити нарешті рішення про зменшення тарифів, якого чекають люди.

«Треба діяти!» – заявила лідер партії.