Юлія Тимошенко зустрілася з делегацією Європейської народної партії

У понеділок, 29 травня, Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко провела зустріч із делегацією Європейської народної партії.

«Ми щиро вдячні нашій родині, ЄНП, яка підтримує Україну на міжнародній арені. Ми це відчуваємо у роботі таких поважних міжнародних інституцій, як Європейський парламент, Європейська комісія, Європейська рада тощо. Вже три роки в нашій державі йде війна, тому ми надзвичайно потребуємо допомоги від таких щирих друзів України», – наголосила вона.

Водночас лідер «Батьківщини» поінформувала колег з ЄНП щодо соціально-економічного становища в Україні та наголосила на неможливості зняття санкцій проти Росії до встановлення миру на Донбасі, включаючи відновлення контролю української влади над цією територією та україно-російським кордоном і повернення анексованого Криму.

У зустрічі також брали участь представники партії «Батьківщина»: заступник Голови партії, голова Комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря, керівник служби Голови партії Михайло Лівінський, народний депутат України Іван Крулько та голова ВМГО «Батьківщина Молода» Сергій Митрофанський.

Нагадаємо,  ЄНП є найбільшою та найвпливовішою  політичною силою на європейському континенті.  До її складу входять 80 партій-членів з 41 країни,  президент Європейського парламенту, президент Європейської комісії та президент Європейської ради, 8 голів  країн-членів ЄС та 7 голів країн, які не є членами ЄС, 14 членів Європейської комісії.

Партія має найбільшу фракцію в Європарламенті.

_APX5286

Зі свого боку голова делегації ЄНП, віце-президент ЄНП Пауло Рангель заявив, що для нього велика честь зустрітися з представниками партії  «Батьківщина».

«Батьківщина» є усталеною та найстаршою партією України з розвиненою мережею в регіонах, що надає вам можливість оцінювати ситуацію у державі», – сказав він.

Окрім того, голова делегації зауважив, що ЄНП вражена результатами місцевих виборів  та позитивними прогнозами щодо подальшого зростання популярності партії  Юлії Тимошенко серед населення.