Юлія Тимошенко зустрілася зі Спеціальним представником Держдепу США

У рамках робочого візиту до США Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко провела зустріч зі Спеціальним представником Державного департаменту США з питань України Куртом Волкером.

Сторони обговорили стан і перспективи врегулювання конфлікту на Сході України, можливості і модальності запровадження миротворчої місії ООН на Донбасі та питання двостороннього співробітництва між США та Україною.

У зв’язку з цим Курт Волкер поінформував Юлію Тимошенко про результати останньої зустрічі з помічником президента Росії Владиславом Сурковим.

Окремо лідер «Батьківщини» та Спеціальний представник Держдепу США зупинились на внутрішньополітичній та економічний ситуації в Україні та на її впливі на перспективу досягнення стійкого миру на Донбасі.

Окрім того, сторони наголосили на необхідності досягнення конкретних результатів роботи антикорупційних інституцій в Україні, поваги до верховенства права і дотримання демократичного політичного процесу в контексті наступних президентських і парламентських виборів, створення належного інвестиційного клімату задля залучення стратегічних прямих іноземних інвестицій.

Юлія Тимошенко та Курт Волкер домовились продовжити практику регулярних двосторонніх  зустрічей задля взаємного інформування та обміну думками.

У зустрічі також брав участь заступник Голови партії «Батьківщина», голова Комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря.

Нагадаємо, делегація «Батьківщини» на чолі з лідером партії Юлією Тимошенко перебуває у Сполучених Штатах Америки з метою участі у заходах за програмою Національного молитовного сніданку, а також проведення низки робочих заходів.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Юлія Тимошенко: «Батьківщина» – єдина команда, яка розробила цілісну, ефективну, всеохопну програму, щоб підняти Україну на інший рівень життя

Докладніше

Партія «Батьківщина» вимагає звіту уряду про ситуацію у сфері ЖКГ і пропонує свій план наведення ладу в галузі.

Докладніше

Дорогі первомайці!

Докладніше
Календар новин
Вересень2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30