Юлія Тимошенко звинувачує президента Петра Порошенка у розправі над опозицією

Позбавлення Міхеіла Саакашвілі українського громадянства – це брудна політика, яку нинішня влада на чолі з президентом Петром Порошенком вчиняє стосовно своїх опонентів.

Порошенко має лише одну мету – утриматися при владі за будь-яких обставин. Тому правда, яку вустами опозиційних політиків промовляє народ України, зовсім не потрібна чинному президенту та його строкатому оточенню.

Увесь світ каже українській владі: «Схаменіться, вашу країну знищує корупція». І замість того, щоб боротись з корупцією у власному оточенні та серед своїх союзників, Петро Порошенко за політичними мотивами, плямуючи репутацію Президента України та всієї держави, позбавляє українського громадянства Міхеіла Саакашвілі.

Коли справжні патріоти України гуртуються – голос народу стає настільки гучним, що влада вже не може від нього сховатись. І тоді влада починає боротьбу з інакомисленням. Що менше народ довіряє владі, то більше влада агонізує та використовує найбрудніші засоби проти опонентів.

Кого ще позбавить громадянства президент Петро Порошенко? Чи кого він вирішить кинути за ґрати або позбавити майна? І як довго він зможе на зустрічах із західними партнерами робити вигляд, що «все окей, в нас йдуть реформи»?

Така поведінка першої особи держави ганьбить Україну в очах усього світу й має отримати належну оцінку світової спільноти.

А ми, команда «Батьківщини», наші виборці та політичні союзники, витримаємо всі атаки з боку влади. Підтримка народу – це те, чого немає у Петра Порошенко та його поплічників. І саме тому він програє, незважаючи на всі маніпуляції та тиск.
Разом ми переможемо!

З повагою,