Южноукраїнські «батьківщинівці» перемогли у протистоянні донецькому рейдеру

З ініціативи «батьківщинівців» Южноукраїнська (Миколаївська область) місту повернуто торгівельний комплекс «Світанок», яким раніше незаконно розпоряджався рейдер Роман Ретюнських.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», партійці Южноукраїнська протягом восьми місяців проводили цілеспрямовану роботу проти незаконного захоплення комунального майна міста з боку сумнівного бізнесмена.

«За запитами Южноукраїнської міської ради від «Батьківщини» Сергія Горностая в комплексі «Світанок» відключили водопостачання та тепло за борги у сумі 35 тисяч гривень. Також «батьківщинівці» виявили недостачу комунального майна на суму 56 тисяч гривень і прийняли рішення перенести майно, яке ще не розкрадене, до будівлі магазину «Кобзар». Завдяки нашій наполегливості демонтовано аварійний літній майданчик торгового комплексу «Світанок», який встановили без дозвільних документів», — зазначив голова Южноукраїнської міської організації ВО «Батьківщина», депутат міської ради Сергій Ярошенко.

Відтепер весь торговий комплекс буде реконструйований під міські потреби, тут розмістять центральну міську бібліотеку, управління надзвичайних ситуацій, а на місці ресторану «Старий друже» з’явиться центр дозвілля для дітей. Тож комунальне підприємство «Світанок» остаточно повернуто місту.