Южноукраїнські «батьківщинівці» вимагають навести лад з майном комунальної власності

Депутати Южноукраїнської міської ради (Миколаївська область) від ВО «Батьківщина» вкотре гостро ставлять питання про законність передачі нерухомого майна комунальної власності міста окремим особам.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», завдяки діям депутатів, до комунальної власності громади вже повернуто декілька об’єктів, які неправомірно передавалися в оренду.

Депутат міської ради Сергій Горностай в черговий раз звернувся до Южноукраїнського міського голови Віктора Парконного з вимогою навести порядок у сфері нерухомого майна комунальної форми власності.

«Ще 1 листопада минулого року завершилася дія договору оренди між адвокатом Семеновою та КП «ЖЕО». Комунальне підприємство неодноразово направляло адвокату попередження про необхідність звільнити приміщення та повернути майно. На жаль, міська влада на чолі з мером не реагують на очевидне порушення прав власності. Така бездіяльність Пароконного суперечить інтересам громади», — зазначив депутат Южноукраїнської міської ради Сергій Горностай.

Депутати-«батьківщинівці» зажадали створити комісію та провести обстеження приміщення на предмет його звільнення попереднім орендарем Семеновою і повернення балансоутримувачу.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

У Первомайську «батьківщинівці» влаштували свято для дітей

Докладніше

Юлія Тимошенко: Ми покладемо край неоколоніальній політиці, коли країну затягують у борги, ще й змушують утримувати «наглядачів» за свій рахунок

Докладніше

Юлія Тимошенко: До миру потрібно прокладати справжній, реалістичний, справедливий шлях

Докладніше
Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31