Южноукраїнські депутати від «Батьківщини» виявили нові порушення з боку колишнього мера.

Комісія у складі представників депутатів Южноукраїнської міської ради від «Батьківщини» Сергія Ярошенко та Сергія Горностая, представників комунального підприємства «Кобзар» обстежила технічний стан торговельного комплексу «Світанок». Свого часу в результаті фальсифікацій з документами, будучи мером Южноукраїнська від Партії регіонів, Євген Кваснєвський зробив «переможцем» конкурсу на будівлю «Світанка» свого партнера, донецького рейдера Романа Ретюнських.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

За словами депутата Сергія Ярошенко, результати обстеження показали, що будівля торгового комплексу «Світанок» знаходиться в аварійному стані і потребує негайних заходів щодо її порятунку. «Те, що зовні виглядає жахливо, всередині ще гірше, — зазначив депутат. Все знищено, зруйновано, вкрадено, розбите, завалене сміттям. Вертикальні тріщини на стінах, пошкоджена покрівля та електропроводка, вражені грибком стіни, — далеко не повний перелік всіх дефектів», — зазначив Сергій Ярошенко.

Депутат переконаний, що «безгосподарність, яка призвела до знищення і руйнації міського майна — це прямий результат корупційної діяльності екс-мера Євгена Кваснєвського. Ми вже переконалися, як підставна фірма зруйнувала гуртожиток №6, така ж доля спіткала і «Світанок». Кваснєвський за безцінь віддав майно своєму партнеру, який його знищив, при цьому не заплатив ні за оренду, ні за послуги тепла та води».

Южноукраїнські депутати від «Батьківщини» неодноразово висували обвинувачення у корупційних схемах колишньому регіоналу, а згодом представнику «Оппоблоку» Євгену Кваснєвському. Апеляційний суд визнав його винним у скоєнні корупційного злочину після того, як відповідний протокол на Кваснєвського склали співробітники СБУ.

Результати роботи нинішньої комісії та висновки депутатів з приводу технічного стану торгівельного комплексу передані на розгляд до Южноукраїнського виконкому міської ради.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Юлія Тимошенко ініціює створення спеціальної парламентської місії для досягнення миру

Докладніше

Юлія Тимошенко: Докласти всіх зусиль, щоб наблизити мир і відновлення єдності України

Докладніше

Юлія Тимошенко: Країні потрібна влада, яка працюватиме в інтересах людей, а не на догоду міжнародним спекулянтам

Докладніше
Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31