Южноукраїнський «батьківщинівець» викрив оборудки з бюджетними коштами

Депутат Южноукраїнської міської ради (Миколаївська область) від «Батьківщини» Сергій Ярошенко оприлюднив докази, що підтверджують незаконні дії в освоєнні бюджетних коштів на ремонтах під’їздів житлових будинків міста.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», депутат звернувся до місцевої прокуратури з вимогою відкрити кримінальне провадження стосовно власника фірми, яка здійснювала ремонти.

«В моєму розпорядженні безліч фото та документів, які свідчать, що підприємство «Європласт» встановлювало металопластикові вікна, не маючи договору з підрядною організацією. Самі ремонти виконані неякісно, без дотримання будівельних норм, а вартість робіт значно завищена. Вбачаю, що в даній схемі задіяні інтереси міської влади та приватного підприємця з метою розкрадання бюджетних коштів», — зазначив керівник фракції ВО «Батьківщина» в Южноукраїнській міській раді Сергій Ярошенко.