З Днем народження, Миколаїв!

Всіх миколаївців щиро вітаємо із 227-ою річницею з дня створення міста! Славна історія Миколаєва вже понад два століття доказує, що південний край став насправді краєм трудівників, справжніх патріотів, людей, які щиро люблять своє місто. Миколаїв завжди піднімався і оживав в найскладніші часи своєї історії, — після війн, руйнацій, криз. Піднімався завдяки працездатності городян, оптимізму, віри в майбутнє. Віримо, що світле майбутнє Миколаєва скоро наступить. Запрацюють суднобудівні підприємства та порти, відновиться аеропорт, нове дихання отримає бізнес, збільшаться доходи громадян. Матимемо місто щасливих та благополучних людей. Саме цього щиро бажає всім миколаївцям обласна партійна організація ВО «Батьківщина». Ми сподіваємося і будемо добиватися власними справами, аби старше покоління мало б достойні пенсії, аби молодь переконалась у перспективах міста і вкладала би свої сили в його розбудову, аби всі мали впевненість в завтрашньому дні. Адже миколаївці достойні кращої долі. Зі святом всіх, хто любить своє місто! Здоров’я, сил, наснаги, благополуччя та родинного щастя!

Миколаївська обласна партійна організація

ВО «Батьківщина»