За депутатські кошти миколаївського «батьківщинівця» відремонтують школу

Голова фракції ВО «Батьківщина» у Миколаївській обласній раді Михайло Соколов зустрівся з трудовим колективом та батьківським комітетом Врадіївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня №1. Зустріч викликана зверненням мешканців Врадіївки до депутата з проханням допомогти у ремонті покрівлі школи. «Батьківщинівець» оглянув школу, виявив проблемні точки, вислухав позицію районної влади, вчителів та батьків.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», Михайло Соколов вже не перший раз надає фінансову підтримку соціальним закладам району за рахунок депутатських коштів. Тож люди сподіваються, що «батьківщинівець» вкотре відгукнеться на їхнє прохання.

«Врадіївська школа №1 має стати у 2018-му році опорною школою. Сьогодні в ній навчаються майже 500 учнів, заклад один з найбільших в районі. Втім ситуація зі станом покрівлі критична, яка може призвести до катастрофічних наслідків. Звісно, прийняв однозначне рішення, — ті депутатські кошти, які передбачені мені для здійснення депутатської діяльності, вкласти в ремонт покрівлі школи», — зазначив голова Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» в Миколаївській області Михайло Соколов.

Очільник миколаївських партійців ознайомився з актом обстеження покрівлі, в якому йдеться, що «вода стікає по несучим поверхням», «наявне затікання води в приміщення бібліотеки та спортзалу», «старіння водо ізоляційного шару покрівлі призвело до більш, як 40% пошкодження її площі». Взагалі, виникає загроза руйнування несучої стіни та обрушення плит. А ступінь руйнування може призвести до жахливих наслідків. На жаль, це не єдиний приклад руйнування шкіл в області. Втім, на переконання Михайла Соколова, діти мають прийти 1 вересня в комфортні, нормальні та, головне, безпечні навчальні заклади.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Юлія Тимошенко: Ми покладемо край неоколоніальній політиці, коли країну затягують у борги, ще й змушують утримувати «наглядачів» за свій рахунок

Докладніше

Юлія Тимошенко: До миру потрібно прокладати справжній, реалістичний, справедливий шлях

Докладніше

Юлія Тимошенко ініціює створення спеціальної парламентської місії для досягнення миру

Докладніше
Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31