За ініціативи очаківського партійця внесені зміни до міської програми «Турбота»

Голова фракції ВО «Батьківщина» в Очаківській міській раді (Миколаївська область) Євген Тимошенко вніс пропозиції стосовно змін до комплексної міської програми «Турбота».

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батькіщина» партієць запропонував розширити коло осіб для отримання одноразової матеріальної допомоги на лікування.

«В травні на трасі «Миколаїв-Одеса» сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої постраждалі пасажири, що прямували з Очакова. Тож я звернувся до депутатів з проханням внести зміни до програми, зокрема, включити до переліку осіб, які потребують допомоги, і жертв ДТП. Це наш обов’язок допомагати людям, які опинилися в складній життєвій ситуації не з власної провини», — зазначив «батьківщинівець» Євген Тимошенко.

Пропозицію депутата на сесії підтримано та ухвалено рішення передбачити в бюджеті кошти на допомогу постраждалим.