За сприяння миколаївського «батьківщинивця» сільська школа отримала Інтернет

Депутат Жовтневої районної парторганізації «Батьківщина» в Миколаївській області Олег Шепель на особистому прийомі виявив низку проблемних питань жителів села Лимани та Лупарєво.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», депутат відразу ж задовольнив прохання батьків учнів Лупарєвської ЗОШ стосовно підключення навчального закладу до Інтернету.

До представника «Батьківщини» звернулося понад 20 мешканців двох сіл Жовтневого району. Так, бібліотекар сільської ради Тетяна Кривдюк просила передплатити періодичні видання та оновити бібліотечні фонди. Сільський голова Наталія Панашій звернулась з проханням допомогти в перевезенні школярів на обласні змагання Дружин юних пожежників в Баштанській район. Депутат пообіцяв сприяти.

«Намагаюся допомогти всім, хто звернувся. В першу чергу, дітям. Фракція «Батьківщини» в Жовтневій райраді найчисельніша серед інших районів області. Люди нам довіряють, тому й звертаються по допомогу та за порадами саме до «батьківщинівців». Рейтинг «Батьківщини» завдяки незламній позиції Юлії Володимирівни постійно зростає. Тож і ми довіру людей виправдовуємо», — зазначив Олег Шепель.