Завдяки «батьківщинівцям» на Миколаївщині працює соціальний магазин

В місті Очаків, що в Миколаївській області, депутати міськради від ВО «Батьківщина» реалізували соціально важливий проект. Так, рік тому тут запрацював магазин, який обслуговує малозабезпечених громадян та продає товари за цінами значно нижчими, ніж ринкові.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», в Очаківській міськраді створена спеціальна комісія, яка склала список з понад 2 тисяч місцевих мешканців, що мають право користуватися послугами магазину. Відтепер малозабезпечені, соціально незахищені городяни, пільговики раз на місяць купляють товари за собівартістю. До складу комісії, що контролює діяльність магазину та розподілення продукції входить депутат міської ради від ВО «Батьківщина» Євген Кадочніков.

«Окрім того, що ми ініціювали створення магазину, наша місцева парторганізація безкоштовно передає продукти найбільш нужденним жителям міста. Ми відчуваємо соціальну відповідальність перед цими людьми, тож допомагатиме їм постійно. До Великодня всі вони отримають подарунки від нашої партійної організації», — зазначив керівник очаківських «батьківщинівців» Євген Тимошенко.