Завдяки зусиллям «батьківщинівців» до Миколаївської області прибули інвестори.

Голова Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Михайло Соколов запросив до Миколаївщині представників турецької компанії, які мають наміри вкласти кошти в розвиток миколаївського аеропорту.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», приїзду гостей передували переговори, що велися депутатами Миколаївської обласної ради-«батьківщинівцями» Михайлом Соколовим та Ігорем Івануною.

Результатом перемовин стало підписання меморандуму між обласною радою та інвестиційною компанією  «RAW3 Construction  Corporation». За словами керівника миколаївської парторганізації ВО «Батьківщини» Михайла Соколова, турецька сторона зобов’язується погасити заборгованість комунального підприємства «Міжнародний аеропорт «Миколаїв» та вкласти інвестиції в розвиток летовища.

«Я сподіваюсь, що за два місяці співпраці ми покажемо результат. У комунального підприємства «Міжнародний аеропорт «Миколаїв», на жаль, є дуже багато проблем, але спільними зусиллями ми зможемо їх вирішити. Головне – відновити роботу аеропорту, збільшити вантажо- та пасажиропоток, покращити туристичну привабливість Миколаївської області», — зазначив Михайло Соколов.