Зустріч Олени Волинської

Лише одна доба на відпустку. Вчора Миколаївська обласна організація ВО «Батьківщина» зустріла Олену Волинську, жінку-розвідницю, котра вже дев’ять місяців несе службу у зоні АТО.

Громадська активістка Олена Волинська – жінка, відома не тільки у місті Первомайськ Миколаївської області, а й далеко за його межами. З перших днів проведення анті-терористичної операції на сході нашої країни, разом із громадською організацією «Ніхто крім нас», Олена Василівна вела активну волонтерську роботу, постійно їздила у зону АТО, куди привозила все необхідне для бійців: продукти харчування, ліки, одяг, взуття. 29 січня цього року жінка вирішила добровольцем вступити до лав Збройних сил України, пройшла навчання і зараз несе службу в розвідці у зоні АТО.

На питання, як їй вдається у таких складних умовах підтримувати себе у формі, Олена Василівна стверджує, що війна для жінки, це ще не привід бути не гарною .

Олена Волинська має чимало планів на майбутнє та впевнена, що обов’язково повернеться додому до своїх дітей. Також жінка дуже вдячна всім, хто допомагав їй всі ці дев’ять довгих місяців служби.