Зустріч Олени Волинської

Лише одна доба на відпустку. Вчора Миколаївська обласна організація ВО «Батьківщина» зустріла Олену Волинську, жінку-розвідницю, котра вже дев’ять місяців несе службу у зоні АТО.

Громадська активістка Олена Волинська – жінка, відома не тільки у місті Первомайськ Миколаївської області, а й далеко за його межами. З перших днів проведення анті-терористичної операції на сході нашої країни, разом із громадською організацією «Ніхто крім нас», Олена Василівна вела активну волонтерську роботу, постійно їздила у зону АТО, куди привозила все необхідне для бійців: продукти харчування, ліки, одяг, взуття. 29 січня цього року жінка вирішила добровольцем вступити до лав Збройних сил України, пройшла навчання і зараз несе службу в розвідці у зоні АТО.

На питання, як їй вдається у таких складних умовах підтримувати себе у формі, Олена Василівна стверджує, що війна для жінки, це ще не привід бути не гарною .

Олена Волинська має чимало планів на майбутнє та впевнена, що обов’язково повернеться додому до своїх дітей. Також жінка дуже вдячна всім, хто допомагав їй всі ці дев’ять довгих місяців служби.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Юлія Тимошенко: «Батьківщина» – єдина команда, яка розробила цілісну, ефективну, всеохопну програму, щоб підняти Україну на інший рівень життя

Докладніше

Партія «Батьківщина» вимагає звіту уряду про ситуацію у сфері ЖКГ і пропонує свій план наведення ладу в галузі.

Докладніше

Дорогі первомайці!

Докладніше
Календар новин
Вересень2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30