Звернення до виборців голови Миколаївської ОО партії ВО «Батьківщина» Михайла Соколова

Шановні мешканці Миколаївської області!
Місцеві вибори 2015 року, що відбудуться 25 жовтня — це унікальна можливість законно, конституційно, демократично поміняти цілком всю владу на місцях.


Поміняти владу, яка роками сидячи в своїх кабінетах піклувалася лише за власні кишені, розкрадаючи обласний, міський, районні бюджети. Це шанс вигнати з владних кабінетів тих, хто не має ні совісті ні політичних поглядів, тих хто міняє партійні прапори в залежності від приналежності їх до пропрезидентських, проурядових, або проолігархічних структур.
В зв’язку з цим хочу звернутися до представників політичних партій області. Ці вибори  стали можливими завдяки єдності народу та згуртованості демократичних сил, які разом боролися проти політичних репресій та деспотизму кланово-олігархічного режиму.
Мене вражає те, що є непоодинокі випадки, коли  від партій національно-демократичного спрямування у списки включено представників «Партії Регіонів», які заради збереження у владі стали під прапори інших партій.
Є в списках і такі діячі, особливо це стосується багатьох псевдо господарників, підприємців, бізнесменів, які заради захисту своїх корпоративних інтересів, доступу до бюджету міста можуть перебігати куди завгодно. Як можна включати до своїх лав таких кандидатів, коли йдеться про майбутнє наших дітей, благополуччя міста і країни в цілому?
Ми всі разом маємо стати гарантами незворотності позитивних змін, яких очікує вся країна, чітко дотримуватися законодавства щоб ніхто не сумнівався в можливості змінити життя кожного мешканця на краще.
Звертаюсь до кожного мешканця області: усе залежить від вашої громадянської позиції, усвідомленого та зваженого вибору. Перегляньте уважно перелік кандидатів від кожної партії. Не допустіть до влади тих хто з року в рік, від виборів до виборів, міняючи політичні погляди та партії, підкуповуючи вас подарунками та обіцянками, розкрадав бюджет, плюючи в обличчя тим, хто їм довірив.
Закликаю вас бути активними. 25 жовтня обов’язково прийти на виборчі дільниці і проголосувати за команду патріотів, за команду порядних та чесних людей, за команду «Батьківщини».
За команду, яка шляхом кропіткої, багатомісячної роботи фахівців, науковців та експертів напрацювала конкретний план дій по розвитку області. За команду, яка має чітке розуміння, що робити в органах місцевого самоврядування, як це робити і до яких результатів це призведе.
Михайло СОКОЛОВ,
голова Миколаївської обласної організації партії ВО ”Батьківщина”, кандидат в депутати обласної ради
по Врадіївському району

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Юлія Тимошенко: Ми покладемо край неоколоніальній політиці, коли країну затягують у борги, ще й змушують утримувати «наглядачів» за свій рахунок

Докладніше

Юлія Тимошенко: До миру потрібно прокладати справжній, реалістичний, справедливий шлях

Докладніше

Юлія Тимошенко ініціює створення спеціальної парламентської місії для досягнення миру

Докладніше
Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31