Звернення Юлії Тимошенко до президента: Звільніть Саакашвілі!

Сьогодні стало відомо, що знову відбулося затримання президента Грузії Міхеїла Саакашвілі.

Петре Олексійовичу, для мене є очевидним, що це сталося за вашої особистої вказівки, інакше б ніхто на такий принизливий для України крок не пішов.

Лідер держави цінний для нації насамперед своєю особистою високою моральністю, духовністю і праведністю своїх вчинків. Враховуючи, що вас і Україну сприймають як одне ціле, не руйнуйте загальнолюдські цінності і не принижуйте Україну розправою над її другом, президентом Грузії Міхеїлом Саакашвілі.

Я прошу вас: негайно звільніть його і залиште у спокої його родину.

Петре Олексійовичу, ви вдягнули справний фрак і поїхали на бал до Відня, позиціонуючи себе як частину світової еліти. Але зробіть все можливе, щоб під вашим фраком за своєю суттю і характером не билося серце неправедної людини.

Я хочу нагадати і застерегти, що будь-яка диктатура починається не відразу з концентраційних таборів і тюрем, а з публічної аморальності лідера, який заступає за червоні лінії правди та щирого служіння своєму народу, переходячи на темну сторону.

Не йдіть цим хибним шляхом.

Звільніть Саакашвілі!

Юлія Тимошенко

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Юлія Тимошенко: «Батьківщина» – єдина команда, яка розробила цілісну, ефективну, всеохопну програму, щоб підняти Україну на інший рівень життя

Докладніше

Партія «Батьківщина» вимагає звіту уряду про ситуацію у сфері ЖКГ і пропонує свій план наведення ладу в галузі.

Докладніше

Дорогі первомайці!

Докладніше
Календар новин
Вересень2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30