Кандидат на посаду міського голови міста Новий Буг Василь Гаркавенко

Народився 27 жовтня 1950 року у місті Новий Буг. Навчався  в Херсонському СГІ, Харківському Аграрному Університеті ім. В.В. Докучаєва, Міжнародному Інституті Бізнесу. Працював електромонтажником Новобузької РЕМ, інженером-гідротехником, машиністом насосних станцій Новобузького водогону. З 1993 року й по теперішній час- приватний підприемець.  Депутат  Новобузької міської ради двох скликань, голова земельної комісії. Член партії ВО «БАТЬКІВЩИНА» з 2005 року, очолюю районний осередок партії. Одружений.

Гаркавенко
Звертаюся до Вас, шановна громадо міста Новий Бугу, за кредитом довіри та підтримки, який після перемоги на виборах зобов’язуюся компенсувати у багатократному розмірі. Протягом останніх років я бачу, як керують нашою країною, як занедбуються наші міста і села, і для мене настав час, коли я усвідомив, що маю взяти всю повноту відповідальності на себе, щоб зробити місто Новий Буг красивим, чистим, приємним. Вірю в свої сили і волю для досягнення поставленої мети.
Мани небесної я не обіцяю і не гарантую наступного дня після мого обрання вирішити всі проблеми міста, але гарантую, що всі свої знання, практичний і життєвий досвід  покладу на вирішення всіх проблем міста. Ставлю перед собою, зокрема  такі пріорітетні завдання:
1.Охорона довкілля і збереження земельних ресурсів міста від розбазарювання.
2.Щомісячно звітувати перед громадою за використанням бюджетних коштів напередодні проведення сесій міської ради, а також запровадити звіти перед громадою в Інтернеті.
3.Вирішувати питання цілодобового постачання питної води місту.
Наше місто — моя турбота, моє життя, мої будні і свята.

Вересень2017