Кандидат на посаду міського голови міста Южноукраїнськ Сергій Ярошенко

Народився 27 грудня 1974 року в місті Василівка Запорізької області. З 1975 року постійно мешкаю в Южноукраїнську, куди мої батьки приїхали на будівництво ЮУ АЕС.
Навчався в Южноукраїнському СПТУ №2, де отримав середню-спеціальну освіту за фахом електрозварювальник. У 2011 році закінчив Новобузький коледж Миколаївського аграрного університету і здобув кваліфікацію техніка-електрика.
З 1994 по 1995 рік працював на підприємствах Южноукраїнська. Потім заснував власний бізнес, три роки був приватним підприємцем.
З 1998  року працюю  в фермерському господарстві «Олена», спочатку на посаді техніка-електрика, а з 2014 року — заступника голови.
З 2014 року є головою громадської організації «Народний контроль», метою якої є захист прав громадян.
Голова Южноукраїнської міської організації партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина «. Одружений, маю доньку.

ярик вышиванка
Для багатьох політичних сил поняття передвиборчої програми вже давно перетворилося на пусту формальність. Велика кількість суб’єктів виборчого процесу ставляться до неї несерйозно, в результаті чого все обіцяне залишається лише на папері.
Дуже просто давати красиві, але пусті обіцянки, а після того, як мине передвиборча гонка, навіть не згадувати про них. Южноукраїнська організація політичної партії «ВО «Батьківщина» навіть не намагатиметься конкурувати із опонентами у кількості декларативних заяв. Ми пропонуємо лише те, що гарантовано виконаємо, отримавши право представляти інтереси громади у новому складі  міської ради.
Цього разу місцевий парламент обирається лише на два роки. Строк доволі короткий. Але цього достатньо, аби вирішити принаймні низку питань, які сьогодні є актуальними для южноукраїнців.

Першочергові завдання

Справедливі тарифи,  наведення ладу у комунальній сфері
Ми доб’ємося перегляду тарифів на місцевому рівні. Адже реальна можливість зниження розміру плати за утримання житла, водопостачання та водовідведення існує! Люди, переважно пенсіонери та малозебезпеченні не взмозі сплачувати за послуги.
Проведення аудиту економічної діяльності комунальних підприємств міста дозволить виявити всі приписки, які автоматично лягають тягарем на населення.
Наполягатимемо на оптимізації витрат комунальних підприємств і зниження за рахунок цього квартплати.

«Батьківщина» вирішить питання:
— повернення до складової тарифу за квартплату послуги ремонту під’їздів ( ми змусимо КП ЖЕО реально надавати її мешканцям багатоквартирних будинків, а не лише брати за це гроші, як це було багато років поспіль);
— ремонту та переобладнання прибудинкових дитячих майданчиків, які знаходяться в аварійному стані;
— ремонту дворових доріг, обладнання тротуарних доріжок;
— будівництва комплексу очисних споруд господарчо-побутової каналізації, що зменшить тариф на послуги КП ТВКГ;
— впровадження європейського досвіду переробки сміття.

Захист сімей із дітьми
Сьогодні в Южноукраїнську плата за утримання малюків у дитячих дошкільних закладах є однією з найбільших в Україні. Багато питань з приводу цього виникає до чиновників, які формували ці розцінки. Окрім цього, батьки дітей фактично утримують дошкільні заклади за рахунок благодійності. «Батьківщина» у міській раді доб’ється, аби розмір плати за дитсадки було переглянуто, а кошти міського бюджету були спрямовані за призначення, особливо у сфері харчування.

Преференції    для захисників   Вітчизни
Доб’ємося  виконання зобов’язань перед учасниками АТО, в першу чергу — виділення їм земельних ділянок; допомоги у працевлаштуванні.

Вересень2017