«Батьківщинівці» виступають за збереження статусу Миколаївського аеропорту

Лідер миколаївських «батьківщинівців» Михайло Соколов в телевізійному ток-шоу «Контраргумент» виступив з категоричною заявою відносно статусу КП «Міжнародний аеропорт «Миколаїв». Він піддав критиці наміри керівника обласної організації БПП Юрія Бірюкова про передачу цивільного аеропорту в підпорядкування Міністерству оборони. Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», очільника партійців підтримали гості студії, телеглядачі, співробітники аеропорту. Саме Михайло Соколов та депутат Миколаївської обласної ради-«батьківщинивець» Ігор Івануна за підтримки нової каденції депутатського корпусу розпочали цілеспрямовану роботу з відновлення роботи аеропорту та пошуку інвесторів. Така співпраця дала позитивні результати: укладено меморандум між обласною радою та інвестиційною компанією  «RAW3 Construction  Corporation», припинено розкрадання майна аеропорту, змінено керівництво КП, працівники отримують поточу заробітну плату та аванси. «Неприпустимо віддавати цивільний аеропорт військовим, коли на території області вже є два військових аеродроми. Якщо КП «Міжнародний аеропорт «Миколаїв» змінить статус, область назавжди залишиться без летовища. Потенційно «Міжнародний аеропорт «Миколаїв» за своїми характеристиками — один з кращих в Україні. До 2012-го року аеропорт працював, щороку здійснювалось 1600 злетів та посадок, авіаперевезенням віддавали перевагу від 12 до 16 тисяч осіб», — зазначив у виступі Михайло Соколов. На переконання керівника Миколаївської «Батьківщини», основне завдання полягає в отриманні аеропортом сертифікатів, відновленні роботи та підтримці пропозицій інвесторів з боку депутатського корпусу.

контр2