Депутат від «Батьківщини» привітав жителів Жовтневого району з наступаючим Великоднем.

Депутат Жовтневої районної ради від «Батьківщини» Олег Шепель передав своїм виборцям, мешканцям Жовтневого району пасхальні подарунки. 160 пасочок були виготовлені при фінансовому сприянні депутата та вручені вихованцям дитячих садочків, одиноким та пристарілим громадянам, учасникам АТО, чорнобильцям, сільським лікарям та громадським активістам. Подарунки отримали мешканці Лиманівської сільської ради, де знають про добрі справи О.Шепеля. «Я переконаний, що люди мають відчувати турботу про них з боку народних обранців. На жаль, влада сьогодні не завжди виправдовує довіру людей. Втім лідер «Батьківщини» Юлія Володимирівна Тимошенко постійно відстоює інтереси простих українців. Зокрема, в питанні протидії підвищенню цін на газ. Для сільських жителів таке рішення уряду Гройсмана є ще одним кроком до повного зубожіння», — вважає Олег Шепель. За допомогу та підтримку депутату райради подякувала голова Лиманівської сільської ради Наталія Панашій.

паска2паска3паска1