Допомогу потребує боєць АТО Олег Кравець

Олег Кравець — Герой України, який захищав нашу країну, а тепер потребує нашої допомоги.Боєць 28-ї аеромобільної мотострілецької дивізії 2-а рота, відправився добровольцем в зону АТО. 16 березня при виконанні завдання в Донецькій області село Піски, при розтяжці підірвався на міні, зараз знаходиться в Дніпропетровському  інституті ім. Мечникова. Зроблена операція на обидві ноги, виникло ускладнення, одну ногу довелось ампутувати.

У лікарні з Олегом постійно перебуває дружина, а вдома його повернення чекають: син, батьки, друзі. Хочемо також відмітити, що Олег і його дружина Ірина є членами партії  «ВО « Батьківщина». Кожен день Олег переживає жахливі болі, у нього попереду важка боротьба за здоров’я, лікування вимагає значних грошей.

Не будемо байдужими, давайте допоможемо захиснику нашої країни повернутися до нормального життя, адже він справжній патріот.

Карта ПриватБанку № 5168  7572  5778  9778

Одержувач Кравець Олег Анатолійович