Лідер Миколаївської «Батьківщини» привітав жінок зі святом

Милі, чарівні, найкращі наші жінки!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди свята весни та любові! Початок весни, розквіту природи традиційно пов’язують з жінкою, як символом кохання, радості, щастя, надії. У цей чудовий день серця всіх чоловіків країни зігрівають почуття особливої ніжності і поваги до вас: одвічних берегинь України. Крізь роки і випробування несуть наші жінки доброту, ніжність і милосердя. Багато з вас поєднує обов’язки берегинь домашнього вогнища з участю у трудовій, громадській та політичній діяльності. І показує в нинішній непростій ситуації приклади виваженості, терпіння, відповідальності. Зразком мужності для всіх нас стала українська героїня Надія Савченко, принциповістю та невпинною боротьбою за кращу доля для українців виділяється серед всіх політиків Юлія Тимошенко. Нехай ці дні, любі жінки, увійдуть у вашу оселю з ніжним і прозорим ароматом перших квітів, з чистим подихом весняного повітря, з першими теплими сонячними променями, які зігрівають серця найчарівнішої половини людства. Бажаю вам, чарівні жінки, доброго здоров’я, щедрої долі, життєвих успіхів і щедрот, родинного добробуту і злагоди, здійснення найзаповітніших мрій. Хай не залишає Вас надія на краще життя! Нехай здійсняться усі Ваші заповітні мрії! Будьте коханими і щасливими!

З повагою,

голова Миколаївської обласної організації партії «Батьківщина»,

перший заступник голови Миколаївської обласної ради

Михайло Соколов.