Миколаївська «Батьківщина молода» підтримує спорт

Протягом двох днів у Первомайській ДЮСШ тривав перший тур чемпіонату України з волейболу «Дитяча ліга» серед дівчат 2002 року народження і молодших. Допомогу в організації змагань надала Миколаївська громадська організація «Батьківщина молода».

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», у турнірі взяли участь команди з Харкова, Полтави та Первомайська.

«Наша первомайська команда «Юність» в запеклій боротьбі показала доволі гарний результат, проявила силу, витримку та незламний командний дух. Радує, що молодь обирає спорт та здоровий спосіб життя. Ми й надалі підтримуватиме такі заходи», — зазначив керівник Миколаївської обласної громадської організації «Батьківщина молода» Тимур Глушко.

Директор ДЮСШ вручив Тимурові Глушку Подяку за фінансову підтримку та сприяння в розвитку молодіжного спорту.