Миколаївські «батьківщинівці» очолили акцію протесту «Марш районів»

Сотні жителів Інгульського, Корабельного районів, мікрорайону Соляні і Кульбакіно Миколаєва вийшли на мирну акцію протесту проти керуючої компанії-монополіста «Місто для людей Миколаїв» та проти підвищення ціни на газ.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» партійці разом з містянами пройшли вулицями міста, організували роботу наметів, роздавали листівки та партійні газети.

«Саме «Батьківщина» ініціювала всеукраїнський рух проти тарифного геноциду. Миколаївські партійці не стоять осторонь. Ми продовжуватиме активну боротьбу проти непідйомних тарифів та захмарної ціни на газ. Тисячі людей нас підтримують, тож перемога буде за нами» — зазначив перший заступник голови Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Олег Кравець.

Також він повідомив, що в області на вимогу «батьківщинівців» вже відбулися позачергові сесії в містах Снігурівка та Первомайськ, в Єланецькому районі та Шевченківській ОТГ Вітовського району, на яких прийняті звернення до Президента з вимогою негайно скасувати рішення про підвищення ціни на газ для населення. Такі звернення зареєстровані в місті Баштанка, в Баштанському та Арбузинському районах.