Миколаївські «батьківщинівці» отримали пам’ятні медалі від УПЦ КП

В Миколаївському соборі Касперівської ікони Божої Матері УПЦ КП відбулися урочисті заходи, присвячені 1030-річчю Хрещення Київської Русі-України. У молебні за здравіє людей, які присвятили себе служінню ідеалам України, взяли участь миколаївські «батьківщинівці».

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», після богослужіння отець Роман нагородив волонтерів та громадських активістів, серед яких були й миколаївські партійці, пам’ятною медаллю до 1030-річчя Хрещення Київської Русі-України.

«Приємно, що таку високу духовну нагороду отримали мої однодумці, — волонтери, активісти, люди, небайдужі до долі держави. Своїми справами ми підтверджуємо стремління до єдиної помісної української церкви. Разом боротиметься за настання миру, добра та злагоди в країні», — зазначив заступник голови Миколаївської міської парторганізації ВО «Батьківщина» Євген Воробйов.