Миколаївські «батьківщинівці» підтримали юних журналістів

Голова Миколаївської обласної «батьківщини» Михайло Соколов взяв участь в організації та проведенні ХІХ Міжнародного конкурсу шкільних медіа.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», на конкурс було подано 1894 роботи в таких жанрах, як кращі друковані газети, фото, теле- і радіорепортажі.

На церемонії нагородження переможців очільник миколаївських «батьківщинівців» привітав учасників та відзначив високий рівень поданих робіт. Як зазначив Михайло Соколов, організаторам вдалося привернути увагу до професії журналіста та заохотити юнкорів до активного відображення у своїх матеріалах суспільних процесів, спрямованих на розбудову громадянського суспільства в Україні та світі.

«Цей захід дозволяє учням навчальних закладів проявити себе в якості журналіста, допомагає підвищити прозорість сфери середньої освіти шляхом демократизації шкільних медіа. «Батьківщина» завжди підтримувала і буде підтримувати талановиту молодь. Вірю в те, що нинішні юні журналісти – це майбутнє демократичних незаангажованих медіа», — зазначив Михайло Соколов.