Миколаївські «батьківщинівці» підвели підсумки.

31 березня відбулося засідання бюро Миколаївської обласної організації політичної партії «ВО «Батьківщина». Були розглянуті робочі питання, з якими виступив перший заступник голови обласної організації Олег Кравець. Він доповів про виконання рішень виконавчого секретаріату та поставлених завдань на конференції Миколаївської обласної організації політичної партії «ВО «Батьківщина», ознайомив із кадровими новаціями. Керівники відділів обласної парторганізації виступили із оцінкою діяльності районних та міських парторганізацій. Критеріями оцінювання стали три основних напрямки, — організаційна робота, діяльність депутатів та агітаційно-ідеологічна робота. За цими показниками кращими районними (міськими) парторганізаціями визначено місто Южноукраїнськ, Кривоозерський та Братський райони. Найгіршими виявилися Казанківська, Доманівська та Березнегуватська парторганізації. Втім, розбудова партії на Миколаївщині триває, лідер та політична сила завойовують ще більше прихильників.