Миколаївські «батьківщинівці» вшанували пам’ять «воїнів світла»

Представники Миколаївського партосередку ВО «Батьківщина» взяли участь в мітингу-реквієму, присвяченому четвертій річниці з початку розстрілу мирних громадян на Майдані Незалежності в Києві.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», партійці поклали квіти до пам’ятника Героям Небесної Сотні та вшанували пам’ять про них хвилиною мовчання.

«Тоді, чотири роки тому розпочався новий відлік української історії, історії боротьби за нашу Незалежність. Ми повинні сьогодні бути гідними найдостойніших патріотів України та виборювати справжню свободу. Разом маємо постати проти олігархів, корупції та несправедливості, проти тих, хто забув про ті ідеали, за які боролися та загинули Герої Небесної Сотні», — зазначив перед партійцями учасник АТО, перший заступник очільника Миколаївського обласного партосередку ВО «Батьківщина» Олег Кравець.