Миколаївські «батьківщинівці» взяли участь в місцевій демонстрації

Представники ВО «Батьківщина» в Миколаївській області приєдналися до колони демократичних сил, які вийшли центральною вулицею Миколаєва в День перемоги над нацизмом.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», серед учасників демонстрації, — активісти партії, учасники АТО.

«Позначка «червоний мак» – знак пам’яті про загиблих у всіх війнах. Тож ми сьогодні з цими стрічками вийшли, аби увічнити тих мужніх чоловіків, які загинули за українську Незалежність. Герої були і у часи другої світової, і в сучасності. Всі вони прагнули до миру та єдності. Ми сьогодні виступаємо категорично проти сепаратизму та проявів антиукраїнських настроїв», — зазначив перший заступник голови Миколаївського обласного осередку, учасник АТО Олег Кравець.