Миколаївські молоді «батьківщинівці» взяли під опіку парк «Богоявленський»

Вже вдруге за місяць активісти Миколаївської громадської організації «Батьківщина Молода» впорядковують територію парку «Богоявленьский», що в Корабельному районі міста. Цього разу еко-тусовку провели в рамках Всеукраїнської акції «Зроби Україну чистою», яка присвячена Всесвітньому дню Землі.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», в акції з наведення ладу в парку взяли участь понад 20 представників миколаївської «Батьківщини Молодої». До «батьківщинівців» приєдналися й небайдужі городяни, працівники миколаївських підприємств та установ.

Хлопці та дівчата прибрали сміття, якого лише за один тиждень вже накопичилось вдосталь. «На жаль, не завжди знаходимо розуміння нашої ініціативи та праці з боку пересічних мешканців та місцевої влади. Недобросовісні городяни продовжують засмічувати територію парку, а міські комунальні служби взагалі не займаються благоустроєм скверу. В нас достатньо сил та бажання зробити це місто відпочинку та все місто чистим. Ми взяли своєрідне шефство саме над цим парком, тож будемо і надалі підтримувати тут порядок», — зазначила заступник керівника обласної громадської організації «Батьківщина Молода» Олена Рябенко.4321