Миколаївський «батьківщинівець» викрив махінації з ремонтом доріг

Депутат Миколаївської обласної ради від ВО «Батьківщина» Олександр Бондар зафіксував факти ремонту доріг в м. Новий Буг з грубими порушеннями технологій та всупереч рішень міської влади.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

«Дорожники проводили ремонт покриття по двом вулицям міста у дощову погоду, укладали асфальт прямо в калюжі. Це, звісно, порушення технологій і просто відмивання грошей. Наступна проблема, — рішень по ремонту доріг саме по цих вулицях не ухвалювалося, тендери не проводилися й гроші не виділялися», — зазначає «батьківщинівець» Олександр Бондар.

У зв’язку з виявленою халатністю органів місцевої влади депутат звернувся до Національної поліції, де відомості про факт внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.365 ККУ (Перевищення влади або службових повноважень).