Миколаївці «батьківщинівці» викрили фіктивну фірму з працевлаштування

В Миколаєві активісти ВО «Батьківщина» виявили існування контори, яка пропонує бійцям-учасникам АТО роботу та високу заробітну плату. Насправді ж, фірма виявилася «фейковою», роботи не пропонувала, а її співробітники займалися виманюванням коштів.

Як повідомляє прес-служба Миколаївського партосередку ВО «Батьківщина», інформацію озвучив перший заступник голови обласної організації, учасників боїв в зоні проведення АТО Олег Кравець.

«Вирішив перевірити правдивість оголошення, в якому йшлося про гарантовану заробітну плату і запис в трудовій книжці. За вказаною адресою розмістився офіс фірми без назви, де співробітники багато чого обіцяють, а згодом пропонують пройти навчання та придбати книги на певну суму. Як з’ясувалося, ніякої роботи вони не пропонують», — розповів Олег Кравець.

«Батьківщинівець» закликав своїх побратимів не вірити пройдисвітам та висловив обурення тим, що замість держави, яка мала би займатися питаннями соціального захисту ветеранів, цю функцію сьогодні виконують шахраї.