На Миколаївщині обрали керівника «Батьківщини молодої»

В Миколаївській області відбулася звітно-виборча конференція місцевої організації «Батьківщина молода», на якій обрано її нового очільника.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», ним став депутат Первомайської міської ради, голова комісії з питань містобудування, архітектури та земельних відносин, молодіжний лідер Первомайська та Миколаївщини Тимур Глушко.

«Переконаний, що обрання Тимура Глушка на високу посаду значно підсилить позиції «Батьківщини молодої» на півдні країни. Він – небайдужа  людина з активною життєвою позицією, здатний відстоювати інтереси молоді. Бажаю успіхів у справі розбудови обласного осередку», — зазначив присутній на конференції голова Всеукраїнської організації «Батьківщина молода» Сергій Митрофанський.

Новообраного молодіжного лідера привітав голова Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Михайло Соколов.