На Миколаївщині відбувся форум молоді

В м.Первомайськ Миколаївської області за ініціативи ГО «Батьківщина молода» пройшов форум, в якому взяли участь молоді громадсько-політичні діячі, молодіжні лідери, активісти.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» захід відвідали очільник ГО «Батьківщина молода» Сергій Митрофанський та відомий молодий громадський діяч Олексій Захарченко.

«Відбулася серйозна та конструктивна розмова з опрацювання молодіжної стратегії до 2025-го року. Під час форуму його учасники висловили повну підтримку Новому курсу України, який проголосила лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко. Ми обговорили питання участі молоді в політичних процесах та суспільно-економічному розвитку країни», — зазначив керівник Миколаївської обласної громадської організації «Батьківщина молода» Тимур Глушко.