В Баштанці, що на Миколаївщині, «батьківщинівці» виступили проти тарифного геноциду

Депутати Баштанської міської ради від «Батьківщини» (Миколаївська область) виступили з ініціативою звернутися до Кабінету Міністрів та Верховної Ради України з приводу встановити мораторій на підвищення тарифів на комунальні послуги.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», відповідне Звернення прийнято на Х сесії Баштанської міськради.

«Виконуючи побажання виборців, від імені фракції направила депутатський запит керівництву райради та запропонувала текст Звернення. Ми вважаємо, що формування Кабінетом Міністрів України необґрунтованих, завищених, спекулятивних тарифів на житлово-комунальні послуги призведе до соціальної напруги. Жителі Баштанки, як і все населення України, вже доведені нинішньою владою до відчаю», — зазначила голова фракції ВО «Батьківщина» в Баштанській міській раді Лідія Заболотня.

На її думку, непідйомні тарифи завдадуть остаточного удару по всіх українцях, за виключенням представників олігархічного режиму. Баштанка стала четвертим містом на Миколаївщині, де ухвалили рішення про встановлення мораторію та направили звернення до центральних органів влади.