Вибухи поблизу Ічні свідчать про неспроможність влади захистити країну, – Юлія Тимошенко

Регулярні вибухи військових складів свідчать про те, що влада не зробила висновків з попередніх трагедій і не спромоглася навести лад у сфері зберігання озброєння та посилити охорону складів.

Так прокоментувала сьогоднішню страшну катастрофу поблизу Ічні лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко на своїй сторінці у Facebook.

«Кажуть, що ефективність системи демонструють не помилки, а реакція на помилку. У нашої системи – ніякої реакції на помилки. Військові склади вибухають регулярно і по всій території. Чи це диверсії Росії, чи власна безгосподарність і недбальство, але факт лишається: країна не захищена, жодних висновків з попереднього досвіду не зроблено, винних не знайдено і не покарано», – обурилася лідер партії.

Юлія Тимошенко переконана, що замість того, щоб обписувати «передвиборчі білборди армією та обороноздатністю, ліпше було б навести бодай якийсь лад у сфері зберігання озброєння та посилити охорону складів, в тому числі – з повітря».

«Зараз же головне – евакуювати людей із зони цього лиха, захистити їхні життя», – наголосила вона.