Юлія Тимошенко: Дорогі мої! Щиро вітаю всіх Вас з найбільшим та найсвітлішим нашим святом – Великоднем!

Перед святом всі дні Страсного тижня, відповідно до християнської традиції, називаються великими.

Я ж мрію про те, щоб в Україну також нарешті прийшла Велика доба і Великі часи. Часи справжнього оновлення та перемог. За останні роки ми вже були і здивовані, і обурені, і налякані, і горді. Тепер прийшов час бути щасливими на своїй власній вільній Землі.

Бо ми варті того, ми заслуговуємо на це. Я звертаюся в ці дні молитвою до Господа Бога нашого, щоб він дав нам сил, дав мудрості й мужності жити гідно, незалежно і щасливо. Я хочу, щоб Україна стала успішною, я мрію, щоб ми згадали, що людина приходить у цей світ нести любов, повагу та добро ближньому своєму.

Для успіху нам, як ніколи нині потрібна єдність. Надто багато політики було в нашому житті останнім часом. Вона нас зіштовхувала в дискусіях і розводила по різні боки, вона сіяла нетерпимість та гнів. Вона розколювала країну і сварила родини. Треба нарешті відпочити від цього, треба повернутися до себе в мирі і радості. Тільки тоді, коли ми зрозуміємо, що маємо бути єдині – нас нікому не здолати, нам все під силу. Єдині — ми непереможні і недосяжні!

Я впевнена, що ми збережемо єдність і гідно здолаємо всі виклики, які стоять сьогодні перед нами, перед країною.

Я бажаю вам щастя, здоров’я, миру та радості. Я хочу, щоб всі цими днями зібралися у широкому родинному колі, сказали хороші, добрі, теплі слова одне одному. Підтримали ближніх своїх.

Весна приходить на Українську землю. Вона віщує нові й щасливі часи для України! Так і буде!

З світлим Святом! Христос Воскрес!

Юлія Тимошенко