Юлія Тимошенко: Прем’єр-міністра Гройсмана треба негайно відправляти у відставку

Лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко наполягає на негайній відставці Володимира Гройсмана з посади прем’єр-міністра за руйнацію економіки, життя українців та мегакорупцію.

Про це політик заявила журналістам, коментуючи сьогоднішні неадекватні та образливі заяви керівника уряду на свою адресу.

«Треба негайно відправляти прем’єр-міністра Гройсмана у відставку. Нам треба діяти, бо якщо ми цього не робитимемо, то клани та влада будуть далі продовжувати знущання над українцями. А усі ці образи – це свідчення слабкості і нездатності діяти морально, духовно і чесно», – наголосила Юлія Тимошенко.

Вона нагадала, що в найближчих планах влади – підвищення тарифів кожні три місяці, введення пені за невчасну сплату драконівських комунальних тарифів, масова конфіскація квартир в людей за несплату житлово-комунальних послуг, підвищення віку виходу на пенсію, продаж сільськогосподарської землі, яка є останнім скарбом українців.

«Переконати їх бути моральними та чесними, патріотами та відданими Україні ми не зможемо. У них все вирішують гроші, великі гроші. І чим більші гроші вони отримують, тим більше вони забувають про совість», – прокоментувала Тимошенко дії високопосадовців.

Тому, на переконання лідера «Батьківщини», немає іншого шляху, ніж перезавантаження влади: «Треба прибирати їх з влади, зупиняти разом за спільну з кланами та олігархами корупційну діяльність».

Юлія Тимошенко також нагадала, що нещодавно «Батьківщина» ініціювала відставку прем’єр-міністра Гройсмана, адже його уряд відповідальний «за повну руйнацію економки України, галопуючу інфляцію, мегакорупцію, знищення малого та середнього бізнесу, малих сіл та доведення українців до зубожіння».

Як відомо, фракція зареєструвала відповідну постанову у парламенті, яка потім за наказом влади зникла з переліку зареєстрованих законопроектів.

Тимошенко запевнила, що «Батьківщина» добиватиметься повернення реєстрації цього проекту постанови про відставку Володимира Гройсмана.

«Вони добре та чітко знають, що наша команда та я особисто здатні навести порядок у державі без олігархії, без кланів, без корупції, без нищення економіки. Саме тому вони так болісно на мене реагують», – підсумувала лідер партії.