Юлія Тимошенко зустрілася із заступником Державного секретаря США

Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко провела зустріч  із заступником  Державного секретаря США з політичних питань Девідом Гейлом.

«Дякую вам за нашу зустріч, за те, що ви приїхали до України в такий складний момент. Сполучені Штати Америки – це не просто наші друзі, це народ, якій пліч-о-пліч з нами розбудовує демократію у країні. Тому ми можемо говорити відверто про ситуацію в Україні як стратегічні партнери»,- наголосила Юлія Тимошенко.

Насамперед йшлося про ситуацію на Сході України і в анексованому Криму.

Лідер «Батьківщини» закликала до посилення санкцій проти країни-агресора Росії та наголосила, що Крим має бути повернутий Україні, але при цьому її команда не піде на жодні поступки президенту Росії Володимиру Путіну.

Вона наголосила на необхідності – при збереженні Мінського формату переговорів – паралельного запровадження нових перегорів щодо припинення війни на Донбасі у межах нового формату «Будапешт плюс».

Юлія Тимошенко подякувала США за допомогу, яку вони надають нашій державі  у боротьбі за мир, незалежність та територіальну цілісність України.