Южноукраїнські «батьківщинівці» увійшли до складу нової депутатської групи

В Южноукраїнській міській раді (Миколаївська область) створено депутатську групу, членами якої стали «батьківщинівці». Основним завданням об’єднання «Патріоти Южноукраїнська» є акумуляція спільних дій у боротьбі з корупцією та порушеннями законів, що панує в міській раді.

Про це повідомила прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

«Потрібно покласти край корупційним схемам, а винних притягнути до відповідальності за нецільове використання бюджету, непрозорі тендерні процедури, провальну кадрову політику. Метою новоствореною групи є захист інтересів всіх мешканців Южноукраїнська від неправомірної діяльності міської влади», — зазначив голова фракції ВО «Батьківщина» в Южноукраїнській міські раді, заступник голови групи «Патріоти Южноукраїнська» Сергій Ярошенко.

Він закликав всіх колег, хто вболіває за місто, приєднатися до нової групи та працювати на благо Южноукраїнська.